دستور پخت دلمه برگ مو به روش آذری

به گزارش شهر وبلاگ، این هم دستور پخت دلمه برگ مو به سبک مردم جمهوری آذربایجان است که المین شریف اف، سرآشپز رستوران قشنو در باکو در اختیار خبرنگار خبرنگاران قرار داده است. همان طور که می بینید، مواد لازم و مهم تر از آن اندازه آنها برای طبخ این غذا با دلمه برگ مو ایرانی تفاوت دارد.

دستور پخت دلمه برگ مو به روش آذری

مواد لازم

گوشت گوسفند: 400 گرم

برگ مو: 300 گرم

برنج ریزدانه: 70 گرم

برگ گشنیز: 30 گرم

برگ نعنا: 30 گرم

پیاز: 150 گرم

آب: یک و نیم فنجان

نمک و فلفل

طریقه پخت

گوشت بره و پیاز را چرخ می کنیم. برنج را با نمک، فلفل و سبزیجات مخلوط کرده و به گوشت و پیاز می افزاییم و سپس با دست هم می زنیم.

این مخلوط را در برگ مو تازه پیچیده و یکی یکی کف قابلمه می چینیم. اب را به آن اضلفه کرده و به مدت دست کم یک ساعت روی شعله کم می گذاریم تا آماده شود.

گروه ساختمانی آبان

گروه ساختمانی آبان: بازسازی ساختمان و تعمیرات جزئی و کلی و طراحی ویلا و فضای سبز و روف گاردن، طراحی الاچیق، فروش درب های ضد سرقت را از ما بخواهید.
منبع: یورونیوز
انتشار: 11 مرداد 1400 بروزرسانی: 11 مرداد 1400 گردآورنده: shahreweblog.ir شناسه مطلب: 1573

به "دستور پخت دلمه برگ مو به روش آذری" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "دستور پخت دلمه برگ مو به روش آذری"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید