پلوسی پروژه انتخاب رئیس جمهور در صورت تساوی آرا را کلید زد

به گزارش شهر وبلاگ، براساس گزارش ها، رئیس دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا در حال آماده سازی قانونگذاران این کشور برای سناریوی تساوی دونالد ترامپ و جو بایدن در بخش آرای الکترال در انتخابات ریاست جمهوری نوامبر و مجبور شدن این مجلس به تصمیم گیری درباره نتیجه انتخابات است.

پلوسی پروژه انتخاب رئیس جمهور در صورت تساوی آرا را کلید زد

به نقل از پایگاه خبری هیل، نانسی پلوسی، رئیس مجلس کنندگان آمریکا یکشنبه در نامه ای به دموکرات های مجلس کنندگان هشدار داد، یک چنین سناریویی دربردارنده این است که هر یک از هیات های کنندگان 50 ایالت آمریکا در مجلس کنندگان تنها یک رای در این فرآینده داشته باشند و به دموکرات ها تاکید کرده که با نزدیک شدن به موعد برگزاری انتخابات ماه نوامبر استراتژی خود را تغییر دهند.

طبق گزارش نشریه پولتیکو، رئیس مجلس کنندگان آمریکا در نامه خود آورده است: قانون اساسی تصریح می دارد که یک نامزد انتخابات ریاست جمهوری باید اکثریت آرای هیات های کنندگی ایالات را برای کسب پیروزی به دست بیاورد. ما باید به این اکثریت هیات های کنندگی دست یابیم یا نگذاریم جمهوری خواهان این کار را کنند.

نتیجه تساوی در بخش آرای الکترال می تواند در نتیجه چند سناریو اتفاق بیفتد؛ از جمله اینکه هیچ کاندیدایی نتواند به 270 رای الکترال به دلیل جمع کل آرا دست یابد؛ یا در نتیجه رویگردانی کنندگان کالج الکترال؛ یا کنندگان الکترال به نامزدی که در ایالتشان پیروز شده است، رای ندهند.

گزارش شده که از سال 1968 تا به امروز هیچ کننده ای به نامزدی که در ایالتش در جایگاه دوم قرار گرفته رای نداده است اما در سال 2016 چند تن از این کنندگان کالج الکترال اصلا از رای دادن خودداری کردند و تعدادشان نیز به طرزی غیرعادی بالا بود.

در حال حاضر جمهوری خواهان کنترل کلی 26 هیات کنندگی ایالتی را در اختیار دارند، در حالی که این میزان برای دموکرات ها 23 مورد است. هیات کنندگی پنسیلوانیا به طور برابر تقسیم شده است. هر دوی این ارقام می تواند در ماه نوامبر تغییر شدید پیدا کند چرا که کل 435 کرسی کنندگان دارای حق رای در مجلس کنندگان در معرض انتخاب قرار می گیرند.

وقتی مردم در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا رأی می دهند، در واقع با این رأی به کنندگانشان در کالج الکترال که شامل 538 عضو است، حکم می کنند که به چه کسی رای دهند. یعنی کنندگان کالج الکترال از خودشان حق رأی ندارند و رایشان نمادین است و متعلق به نامزدی است که مردم همان ایالت او را انتخاب کرده اند. مثلا اگر مردم فلوریدا شخصی را انتخاب می کردند، کنندگان آنها در کالج الکترال نمی توانستند با اختیار خودشان مثلا به فرد دیگری رای دهند.

اینکه هر ایالت چه تعداد کننده در کالج الکترال دارد به جمعیت آن ایالت و نسبت آن به کل کشور بستگی دارد. ایالت های پرجمعیتی مانند کالیفرنیا، تگزاس، نیویورک، فلوریدا، پنسیلوانیا و ایلینوی که بیشترین جمعیت را در میان ایالت های آمریکا دارند، بیشترین آرای الکترال را هم به خود اختصاص داده اند. ، ایسنا

گروه ساختمانی آبان

گروه ساختمانی آبان: بازسازی ساختمان و تعمیرات جزئی و کلی و طراحی ویلا و فضای سبز و روف گاردن، طراحی الاچیق، فروش درب های ضد سرقت را از ما بخواهید.
منبع: ایران آنلاین
انتشار: 11 مرداد 1400 بروزرسانی: 11 مرداد 1400 گردآورنده: shahreweblog.ir شناسه مطلب: 724

به "پلوسی پروژه انتخاب رئیس جمهور در صورت تساوی آرا را کلید زد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "پلوسی پروژه انتخاب رئیس جمهور در صورت تساوی آرا را کلید زد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید